iMessage

Suojattu viestipalvelu, jolla voit lähettää ja vastaanottaa viestejä Macilla, iPhonella, iPadilla, iPod touchilla ja Apple Watchilla.

Jos joku lähettää iMessagea käyttäen viestin sähköpostiosoitteeseesi tai puhelinnumeroosi, saat viestin kaikkiin Apple-laitteisiisi, jotka on asetettu vastaanottamaan kyseiseen sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon lähetettyjä viestejä. Kun katselet iMessage-keskustelua, näet kaikki eri laitteista lähetetyt viestit, joten voit olla yhteydessä muihin joka paikasta. Katso Applen tukiartikkeli Macin, iPhonen, iPadin ja Apple Watchin yhdistäminen jatkuvuustoimintojen avulla.

iMessagen käyttämiseen tarvitaan Apple ID. Jos olet tehnyt ostoja iTunes Storesta tai App Storesta tai jos olet kirjautunut iCloudiin, sinulla on Apple ID.