FaceTimen ääni- ja videopuheluiden vaatimukset

Jotta voit soittaa Macin (OS X 10.9 tai uudempi) FaceTimella ääni- ja videopuheluja, välineistösi on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Oltava yhteydessä internetiin

• Oltava kirjautuneena sisään FaceTimeen Apple ID:llä

Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, mene Apple ID -tilin sivustolle ja rekisteröidy ilmaiseksi.

• Oltava sisäinen tai liitetty mikrofoni; FaceTime-videopuheluja varten tarvitaan myös sisäinen tai liitetty kamera

Henkilön, jolle soitat FaceTime-video- tai äänipuhelua, on oltava kirjautuneena sisään FaceTimeen ja hänellä on oltava jokin seuraavista:

• Mac, jossa on OS X 10.9.2 tai uudempi ja sisäinen tai liitetty mikrofoni

• iOS-laite, jossa on iOS 7 tai uudempi, tai iPadOS-laite