tietosisältö

Vähintään yksi hallittu asetus. Joillakin asetuksilla, kuten VPN, voi olla enemmän kuin yksi tietosisältö. Tietosisältöjen avulla voit hallita esimerkiksi parannettua verkon suojausta, käyttäjän todentamista, Wi-Fi-todentamista, VPN-käytäntöjen asetuksia ja sähköpostiasetuksia. Tietosisältöasetuksilla voit luoda käytäntöjä, joilla rajoitetaan esimerkiksi Sirin tai FaceTimen käyttöä tai appien asentamista. Voit myös luoda tietosisältöjä, jotka sisältävät Wi-Fi-todentamiseen liittyviä käytäntöjä, jolloin käyttäjät saavat välittömästi nopean internet-yhteyden yhdistämällä suojattuihin Wi-Fi-hotspotteihin.