Katselu-asetukset

Mailin Katselu-asetuksissa voit tehdä asetuksia viestin katselua varten.

Voit katsella näitä asetuksia valitsemalla Mail > Asetukset ja klikkaamalla Katselu.

Avaa Mail

Käytä perinteistä asettelua

Viestit näytetään oletusarvoisesti viestiluettelon vieressä. Voit asettaa viestit näkymään viestiluettelon alapuolella (perinteinen ulkoasu) valitsemalla valintaneliön.

Näytä vastaanottotila viestiluettelossa

Sisällytä Vastaanottaja- tai Kopio-merkki, jotta tunnistat helpommin viestit, jotka on lähetetty suoraan tai kopiona sinulle.

Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä, kun käytät perinteistä ulkoasua.

Näytä yhteystietojen kuvat viestiluettelossa

Näytä lähettäjän kuva, jos se on käytettävissä.

Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä, kun käytät perinteistä ulkoasua.

Luettelon esikatselu

Viestiluettelossa näytettävien viestin rivien määrä.

Siirrä hävitetyt viestit postilaatikkoon

Valitse, haluatko poistaa viestin vai siirtää sen Arkisto-postilaatikkoon, kun pyyhkäiset vasemmalle viestiluettelossa olevassa viestissä.

Tämä asetus määrittää myös sen, voitko poistaa ja arkistoida viestejä Mailin ilmoituksista.

Näytä viestin otsakkeet

Näytä oletuskentät tai muokatut kentät viestin otsakkeissa.

Jos haluat lisätä kenttiä, klikkaa ponnahdusvalikkoa, valitse Muokkaa, klikkaa lisäyspainiketta  ja syötä viestiotsakkeen nimi, kuten Return-Path.

Näytä lukemattomat viestit lihavoituna

Näyttää perinteisessä asettelussa lukemattomat viestit lihavoituna, jotta ne erottuvat luetuista viesteistä.

Lataa viesteissä oleva etäsisältö

Kun etäsisältöä haetaan palvelimelta, Maciasi koskevia tietoja voi paljastua. Voit parantaa turvallisuutta poistamalla valinnan, mutta jotkin viestit eivät välttämättä näy oikein.

Etäsisältöä ei näytetä viesteissä, jotka Mail merkitsee roskapostiksi.

Älykkäiden osoitteiden käyttäminen

Näytä vastaanottajien nimet, mutta älä näytä heidän sähköpostiosoitteitaan (jos vastaanottaja on Yhteystiedot-ohjelmassa, Aiemmat vastaanottajat -luettelossa tai verkkopalvelimella).

Korosta ryhmittämättömät viestit värillä

Kun keskustelut ovat pois päältä, voit korostaa keskustelun viestit viestiluettelossa, jotta ne tunnistaa helpommin. Valitse korostusväli klikkaamalla värivalitsinta.

Sisällytä toisiinsa liittyvät viestit

Sisällytä toisiinsa liittyvät viestit (muista postilaatikoista), kun katselet keskustelua.

Merkitse kaikki viestit luetuiksi keskustelua avattaessa

Merkitse keskustelun lukemattomat viestit luetuiksi, kun katselet keskustelun alkuperäistä viestiä.

Näytä uusin viesti ylimpänä

Näyttää esikatselualueella ensimmäisenä keskustelun uusimman viestin. Jos se ei ole valittuna, vanhin viesti näkyy ensimmäisenä.