Tilin tiedot -asetukset

Mailin Tilin tiedot -asetuksissa voit määrittää tai katsella sähköpostitilisi yleisiä asetuksia.

Voit katsella näitä asetuksia valitsemalla Mail > Asetukset, klikkaamalla Tilit ja klikkaamalla Tilin tiedot.

Avaa Mail

Ota tämä tili käyttöön

Voit ottaa tilin käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Kun poistat tilin käytöstä, se siirretään pois linjoilta, ja tilin postilaatikot ja viestit eivät näy Mailissa.

Tila

Osoittaa, onko tili linjoilla vai poissa linjoilta.

Kuvaus

Tilin nimi. Tämä nimi tulee näkyviin Mailissa – esimerkiksi sivupalkissa.

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoite, jota haluat käyttää viestien lähettämiseen. Exchange-tilillä Exchange-palvelimella olevan tilin ensisijainen sähköpostiosoite.

Jos haluat muuttaa viesteissäsi näkyvää nimeä tai luoda sähköpostialiaksen, klikkaa Sähköpostiosoite-ponnahdusvalikkoa ja valitse Muokkaa sähköpostiosoitteita.

Jos käytät jo aliaksia, ne luetellaan Sähköpostiosoite-ponnahdusvalikossa. Ne tulevat näkyviin myös Lähettäjä-ponnahdusvalikossa kirjoittaessasi uusia viestejä.

Lataa liitteet

Mail lataa aina vastaanottamasi medialiitteet (kuten kuva-, PDF-, video- ja äänitiedostot).

Voit asettaa Mailin lataamaan automaattisesti muunlaisia liitetyyppejä (kuten laskentataulukoita tai zipattuja tiedostoja) klikkaamalla ponnahdusvalikkoa ja valitsemalla vaihtoehdon:

Kaikki: Mail lataa aina nämä liitteet.

Äskeinen: Mail lataa vain kuluneiden 15 kuukauden aikana vastaanotetut tämäntyyppiset liitteet.

Ei mitään: Mail ei lataa mitään näistä liitteistä.

Mail lataa vastaanottamasi liitteet erikoiskansioon kotikansiosi Kirjasto-kansiossa.

Lähetä suuria liitteitä Mail Dropilla

Käytä iCloudia suurien liitteiden lähettämiseen. Jos haluat lisätietoja Mail Dropista, katso Liitteiden lisääminen.

Tämä asetus on käytettävissä iCloud-, IMAP- ja Exchange-tileillä.