viestin otsake

Sähköpostin osa, joka edeltää viestin runkoa tai tekstiä. Viestin koko otsake sisältää tarkat tiedot postipalvelimista ja protokollista, joita käytetään viestin reititykseen. Useimmissa sähköpostiohjelmissa, myös Mailissa, näytetään lyhennetty versio, eli yleensä lähettäjä, vastaanottajat, päivämäärä ja aihe.

Liikuttamalla osoitinta vastaanottamiesi viestien otsakealueella voit tehdä lähettäjästä VIP-lähettäjän ja tuoda näkyviin kuvakkeita, joilla voit poistaa viestin, vastata viestiin ja lähettää sen edelleen sekä hallita liitteitä.

Viestin otsake, jossa on lähettäjän nimen kohdalla tähti, jolla voi tehdä lähettäjästä VIP-lähettäjän, ja painikkeet, joilla voi poistaa viestin, vastata viestiin ja välittää viestin sekä hallita liitteitä.

Kun lähetät sähköpostiviestejä, voit lisätä otsakealueelle kohteita, kuten Prioriteetti-kentän. Klikkaa Otsakekentät-painiketta  uuden viestin ikkunassa.