sähköpostitilit

Voit käyttää Mailissa erityyppisiä sähköpostitilejä. Useimmin käytettyjä tilityyppejä ovat muun muassa seuraavat:

• iCloud-tilit: Voit käyttää Mailia Macissasi ja pääset heti viesteihisi ja postilaatikoihisi muilla tietokoneilla (joissa on OS X 10.8 tai uudempi) ja laitteilla (joissa on iOS 5 tai uudempi), joissa käytät iCloudin Mailia.

• IMAP-tilit: Viestit säilytetään sähköpostipalvelimella, kunnes poistat ne. Kun tili yhdistää palvelimeen, se synkronoidaan, jotta Macilla on samat viestit kuin palvelimella. Viestejä voi käyttää eri tietokoneilta ja eri paikoista, joissa käytät tiliä.

• Microsoft Exchange -tilit: IMAP-tilien tavoin viestit säilytetään postipalvelimella ja niitä voi käyttää eri tietokoneilta ja eri paikoista, joissa käytät tiliä. Voit käyttää Exchange-tilillä lippuja tietyin rajoituksin.

Jotta Exchange-tili voidaan ottaa käyttöön Mailissa, Exchange-palvelimen on tuettava Exchange Web Services -palveluita (EWS). Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä palvelimen ylläpitäjään.

• POP-tilit: Viestit säilytetään postipalvelimella ja ladataan Macille, kun käytät tiliä. Viestit säilytetään palvelimella, kunnes ne poistetaan sieltä.