Viestin otsake

Sähköpostin osa, joka edeltää viestin runkoa tai tekstiä. Viestin koko otsake sisältää tarkat tiedot postipalvelimista ja protokollista, joita käytetään viestin reititykseen. Useimmissa sähköpostiapeissa, myös Mailissa, näytetään lyhennetty versio, eli yleensä lähettäjä, vastaanottajat, päivämäärä ja aihe.

Mailissa voit liikuttamalla osoitinta vastaanottamiesi viestien otsakealueella tehdä lähettäjästä VIP-lähettäjän ja tuoda näkyviin kuvakkeita, joilla voit poistaa viestin, vastata viestiin ja lähettää sen edelleen sekä hallita liitteitä.

Klikkaamalla Otsakekentät-painiketta voit lisätä kohteita, kuten Prioriteetti, sähköpostin otsakkeeseen.