postilaatikko

Postilaatikko on kuin kansio sähköpostiviestien säilyttämiseen ja järjestämiseen. Jokaisella Mailissa käyttämälläsi sähköpostitilillä on joukko vakiopostilaatikoita, esimerkiksi Saapuneet, Lähetetyt, Luonnokset ja Roskakori. Mailin sivupalkissa näytetään kunkin tilin postilaatikot ja luomasi postilaatikot. Saat sivupalkin näkyviin valitsemalla Näytä > Näytä postilaatikkoluettelo tai painamalla vaihto-komento-M.

Macisi postilaatikot ovat paikallisia eli voit käyttää niitä vain Macissasi. Ne näytetään Mailin sivupalkin Omassa Macissa -osiossa. Tilin postipalvelimella olevia postilaatikoita voi käyttää miltä tahansa tietokoneelta, jolla käytät tiliä. Ne näytetään sivupalkin tiliosiossa.