Mailin sivupalkki

Mailin sivupalkissa luetellaan Mailissa käyttämiesi sähköpostitilien postilaatikot, kansiot ja liputetut kohteet sekä suosikkipostilaatikkosi. Jos sivupalkki ei ole näkyvissä, valitse Näytä > Näytä sivupalkki tai paina ctrl-komento-S. Jos et näe odotettua sähköpostitiliä sivupalkin luettelossa, valitse Mail > Asetukset, klikkaa Tilit, klikkaa Tilin tiedot ja varmista, että tili on otettu käyttöön.

Jos haluat suurentaa Mailin sivupalkin kuvakkeiden ja tekstin kokoa, valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Yleiset ja valitse Sivupalkin kuvakkeiden koko ‑ponnahdusvalikosta koko.