Mailin sivupalkki

Mailin sivupalkissa luetellaan Mailissa käyttämiesi sähköpostitilien postilaatikot, kansiot ja liputetut kohteet sekä suosikkipostilaatikkosi. Saat sivupalkin näkyviin valitsemalla Näytä > Näytä postilaatikkoluettelo tai painamalla vaihto-komento-M.

Jos et näe odotettua sähköpostitiliä sivupalkissa, valitse Mail > Asetukset, klikkaa Tilit, klikkaa Tilin tiedot ja varmista, että tili on otettu käyttöön.