valitse kohteet

Jos haluat valita yhden tai useamman kohteen, kuten yhteystiedot, sähköpostit, tiedostot, kansiot tai kuvat, tee jokin seuraavista:

• Kohteen valitseminen: Siirrä osoitin kohteen päälle ja klikkaa sitä.

• Useiden kohteiden valitseminen: Paina ja pidä komento-näppäintä painettuna ja klikkaa kohteita.

• Useiden vierekkäisten kohteiden valitseminen: Klikkaa ensimmäistä valittavaa kohdetta, pidä vaihtonäppäintä painettuna ja klikkaa viimeistä kohdetta.

Voit myös klikata ensimmäisen kohteen lähellä, pitää hiiren painiketta tai ohjauslevyä painettuna ja vetää sitten kaikkien kohteiden päältä.