Suosikit-palkki

Suosikit-palkki tarjoaa nopean pääsyn postilaatikoihin tai kansioihin, jotka ovat suosikkejasi tai joita käytät eniten, kuten Saapuneet, VIP-lähettäjät ja Liputetut. Voit vetää viestejä viestiluettelosta Suosikit-palkin postilaatikkoon. Voit näyttää suosikkien palkin valitsemalla Näytä > Näytä suosikkien palkki.

Pääset suosikkipostilaatikoihisi myös Mailin sivupalkissa. Saat sivupalkin näkyviin valitsemalla Näytä > Näytä sivupalkki tai painamalla ctrl-komento-S.