Sisäänkirjautuminen Apple ID:llä

Kirjaudu sisään Macissa Apple ID:llä, jotta voit käyttää Applen palveluita, kuten esimerkiksi iTunes Storea, App Storea, Apple Booksia ja iCloudia. Voit katsoa ja muuttaa Apple ID:si tietoja, kuten nimeä, kuvaa sekä yhteystietoja, salasana- ja tietoturva-asetuksia ja maksu- ja toimistustietoja. Kun kirjaudut sisään samalla Apple ID:llä kaikissa laitteissasi, tietosi ja sisältösi on käytettävissä kaikilla kyseisillä laitteilla.

Kirjaudu Macissa valitsemalla Omenavalikko  > Järjestelmävalikko, klikkaamalla Kirjaudu ja syöttämällä Apple ID:si ja salasanasi. Lisätietoja muilla laitteilla kirjautumisesta löytyy Applen tukiartikkelista Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.