Tutustu Maciisi joka puolelta

Haluatko pikaisen esittelyn MacBook Pron porteista, liittimistä, lisävarusteista ja muista ominaisuuksista?

MacBook Pron esittelykierros

Haluatko aloittaa?

Käynnistä MacBook Pro nostamalla sen kansi, liittämällä se virtalähteeseen tai painamalla jotakin näppäintä. Noudata Käyttöönottoapurin kehotteita, niin laite on pian käyttövalmis.

Macin käyttöönotto

Asiat synkronoituina

Käytä dokumenttejasi, kuviasi, musiikkiasi, ohjelmiasi, yhteystietojasi ja kalentereitasi laitteiden välillä iCloudin avulla. Käyttämällä MacBook Prota yhdessä iOS-laitteiden kanssa voit myös soittaa ja vastaanottaa puheluita, lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä, kopioida ja sijoittaa laitteiden välillä ja luoda Instant Hotspotin.

MacBook Pron käyttäminen iCloudin ja Jatkuvuuden kanssa

Luovuutta ilmassa

Voit ilmaista itseäsi monilla ideoitasi vastaavilla tavoilla ja muokata kuvia, järjestellä albumeja ja jakaa muistoja Kuvat-ohjelmalla, järjestellä ja kuunnella musiikkia, kirjoja, elokuvia ja muuta iTunesilla sekä luoda esityksiä Keynotella, kaikkia App Store -ohjelmia unohtamatta.

Tietoja Macin mukana tulevista ohjelmista