kirjaudu sisään Apple ID:lläsi

Kirjaudu sisään Maciin Apple ID:lläsi, jotta voit käyttää Applen palveluita kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, FaceTimea ja Apple Booksia.

Voit kirjautua sisään, kun otat Macin käyttöön. Vaihtoehtoisesti kun olet jo ottanut Macin käyttöön, avaa Järjestelmäasetukset, klikkaa sivupalkin yläosassa Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja syötä Apple ID:si ja salasanasi. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sen.

Voit katsoa ja muuttaa Apple ID:si tietoja kuten nimeä, kuvaa, yhteystietoja, salasanaa, tietoturva-asetuksia ja maksu- ja toimitustietoja. Kun kirjaudut sisään samalla Apple ID:llä kaikilla laitteillasi, tietosi ja sisältösi on käytettävissä kaikilla kyseisillä laitteilla.

Tietosi ja sisältösi ovat saatavilla kaikissa laitteissasi, joihin olet kirjautunut Apple ID:lläsi. Katso Applen tukiartikkeli Kirjautuminen sisään Apple ID:llä.