Kirjautuminen Apple-tilille Musiikissa, TV:ssä tai Podcasteissa

Sinun pitää kirjautua Apple-tilillesi, jotta voit ostaa, ladata ja tilata sisältöä Applen mediapalveluissa, kuten Musiikissa, Podcasteissa ja TV:ssä.

Avaa Musiikki-, Podcastit- tai TV-appi, valitse Tili > Kirjaudu sisään, syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja klikkaa Kirjaudu sisään. Jos nimesi näkyy Apple-tilin yläpuolella, olet jo kirjautunut sisään.

Jos sinulla ei ole Apple-tiliä, klikkaa Kirjaudu sisään ja klikkaa sitten Luo Apple-tili. Jos sinulla on Apple-tili mutta et muista salasanaasi, klikkaa ”Unohtuiko salasana?”, jotta saat sen palautettua.

Applen mediapalvelujen tietosi ja sisältösi ovat käytettävissä kaikissa laitteissasi, kun olet kirjautunut samalle Apple-tilille. Katso Applen tukiartikkeli Kirjautuminen Apple-tilille.