kaksiosainen todentaminen

Kaksiosainen todentaminen on Apple ID:n lisäsuoja, joka varmistaa, että vain sinä voit käyttää tiliä, vaikka joku tietäisi salasanasi. Voit käyttää tiliäsi vain laitteissa, joihin luotat, kuten Macissa, iPhonessa, iPadissa tai Apple Watchissa. Kun haluat kirjautua sisään uuteen laitteeseen ensimmäisen kerran, sinun on annettava kaksi tietoa: salasanasi ja kuusinumeroinen vahvistuskoodi, joka näytetään automaattisesti luotetuissa laitteissasi. Kun syötät koodin, vahvistat, että luotat uuteen laitteeseen.

Voit laittaa kaksiosaisen todennuksen päälle, kun otat käyttöön uuden Macin. Voit myös laittaa sen päälle myöhemmin Järjestelmäasetusten Salasana ja suojaus -osiossa. Katso ohjeet sen tekemiseen macOS:n käyttöoppaan kohdasta Kaksiosaisen todennuksen käyttäminen Macin, iOS- ja iPadOS-laitteiden suojaamiseen.

Jos haluat katsoa kaksiosaisen todennuksen kaikkia tietoja, katso Apple ID:n kaksiosainen todennus.