Jos Mac vaihtaa toiseen äänilaitteeseen

Jos ulkoista näyttöä käytettäessä äänen tulo tai lähtö palaa välittömästi muuhun kuin Äänet-asetuksissa valitsemaasi äänilaitteeseen, tee jokin seuraavista:

• Jos liität kuulokkeet tai ulkoiset kaiuttimet Maciin, johon on liitetty näyttö: Kun valitset näytön sisäiset kaiuttimet Äänet-asetusten Ääni ulos -osiossa, valinta saattaa palata kuulokkeisiin tai ulkoisiin kaiuttimiin. Jos haluat valita näytön kaiuttimet, irrota ensin kuulokkeet tai ulkoiset kaiuttimet ja tee sitten valinta.

Avaa Ääni ulos -osio minulle

• Jos liität kuulokemikrofonin Maciin, johon on liitetty näyttö: Kun valitset näytön sisäisen mikrofonin Äänet-asetusten Ääni sisään -osiossa, valinta saattaa palata kuulokemikrofoniin. Jos haluat valita sisäisen mikrofonin, irrota ensin kuulokemikrofoni ja tee sitten valinta.

Avaa Ääni sisään -osio