Magic Trackpad -ohjauslevyn paristojen vaihtaminen

Jos ohjauslevyssä käytetään vaihdettavia paristoja, vaihda kaikki paristot samalla kerralla samanlaisiin paristoihin. Magic Trackpad -ohjauslevy käyttää kahta AA-paristoa. Jos käytät ladattavia akkuja, lataa kaikki samalla kertaa.

Voit käyttää myös AA-kokoisia litium- tai alkaliparistoja tai -akkuja. Hävitä vanhat paristot tai akut paikallisten lakien ja määräysten mukaisesti.

1. Avaa paristolokeron kansi kolikolla ja poista vanhat paristot.

Ohjauslevyn paristokotelo kansi irrotettuna.
  2. Aseta kaksi AA-paristoa paristolokeroon ja varmista, että positiiviset ja negatiiviset navat osoittavat oikeisiin suuntiin.

Paristoja asetetaan ohjauslevyn paristokoteloon.
  3. Laita paristolokeron kansi paikalleen.

4. Laita ohjauslevy päälle, kun olet valmis käyttämään sitä.

Applen Magic Trackpad on yhdistettävä Maciin, ennen kuin sitä voidaan käyttää. Katso lisätietoja kohdasta Applen langattoman näppäimistön, hiiren tai ohjauslevyn yhdistäminen.

Jos olet aikaisemmin yhdistänyt ohjauslevyn Maciin, sinun ei tarvitse yhdistää ohjauslevyä uudelleen paristojen vaihtamisen jälkeen. Ohjauslevyn pitäisi muodostaa automaattisesti yhteys Maciin hetken kuluttua päälle kytkemisen jälkeen.