AirPort-tukiaseman käyttöön ottaminen

Voit asettaa AirPort Expressin, AirPort Extremen tai AirPort Time Capsulen jakamaan laajakaista-internet-yhteyden verkkosi langattomien tietokoneiden kanssa ja jakamaan USB-tulostimen.

Voit asettaa AirPort Expressin toistamaan musiikkia iTunesista stereo- tai aktiivikaiuttimilla AirPlayn avulla.

1. Liitä asianmukaiset kaapelit tukiasemaan:

• Yhdistä internetiin: Liitä Ethernet-kaapeli DSL- tai kaapelimodeemista tukiaseman Ethernet WAN -porttiin.

• USB-tulostimen jakaminen: Liitä USB-kaapeli yhteensopivasta USB-tulostimesta tukiaseman USB-porttiin.

• Käytä AirPlayta musiikin toistamiseen iTunesista AirPort Expressin kautta: Liitä äänikaapeli stereoistasi AirPort Expressin ääniminiliitäntään.

2. Liitä laitteen virtajohto virtalähteeseen.

3. Klikkaa Macin valikkorivillä Wi-Fin tilakuvaketta ja valitse sitten laite.

4. AirPort-työkalu avautuu. Asenna langaton laite seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita.

AirPort Express on yhteensopiva ääniminiliitäntään yhdistettyjen aktiivikaiuttimien kanssa. USB-aktiivikaiuttimia ei voida käyttää AirPort Expressin kanssa.

Lisätietoja AirPortin käytöstä saat avaamalla AirPort-työkalun ja valitsemalla Ohje > AirPort-työkalu-ohje.

Avaa AirPort-työkalu