Jos näppäinoikotie ei toimi odotetulla tavalla

On mahdollista, että yhden ohjelman näppäinoikotiet ovat ristiriidassa toisen ohjelman kanssa. Komento-välilyönti esim. avaa Spotlight-valikon, mutta jossakin toisessa ohjelmassa sitä voidaan käyttää syöttötapojen välillä vaihtamiseen.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Näppäimistö.

Avaa Näppäimistö-asetukset

2. Klikkaa Oikotiet. Ristiriitaisten näppäinoikoteiden vieressä näkyy keltainen varoitusmerkki. Klikkaa oikotietä ja muuta se.