Äskettäin käytettyjen ohjelmien, tiedostojen ja palvelinten näkeminen

Äskettäin käyttämäsi ohjelmat, tiedostot ja palvelimet luetellaan Omenavalikossa. Voit avata ohjelman tai tiedoston nopeasti tai yhdistää uudelleen palvelimeen valikosta.

Kohteiden avaaminen uudelleen

• Ohjelman tai tiedoston avaaminen uudelleen: Valitse Omenavalikko > Äskeiset kohteet ja valitse kohde Ohjelmat- tai Dokumentit-osiosta.

• Yhdistäminen uudelleen palvelimeen: Valitse Omenavalikko > Äskeiset kohteet ja valitse sitten palvelin alivalikon Palvelimet-osiosta.

Lueteltujen kohteiden määrän muuttaminen

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Yleiset.

Avaa Yleiset-asetukset

2. Klikkaa Äskeiset kohteet -ponnahdusvalikkoa ja valitse lukumäärä.

Voit tyhjentää Äskeiset kohteet -valikon valitsemalla Omenavalikko > Äskeiset kohteet > Tyhjennä valikko.