Macin asettaminen kirjautumaan ulos, kun sitä ei käytetä

Voit asettaa Macin kirjaamaan nykyisen käyttäjän ulos automaattisesti tietyn käyttämättömyysajan jälkeen. Näin varmistat, että tietosi ovat turvassa, kun olet poissa Macin luota.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Suojaus ja yksityisyys ja klikkaa Yleiset.

Avaa Yleiset-osio minulle

2. Avaa lukitus klikkaamalla lukkokuvaketta ja syötä ylläpitäjän nimi ja salasana.

3. Klikkaa Lisävalinnat.

4. Valitse Kirjaudu ulos... minuutin käyttämättömyyden jälkeen.

5. Aseta aika, jonka jälkeen käyttäjä kirjataan ulos automaattisesti.