Tietoja optisista asemista

Optista asemaa käytetään CD- ja DVD-levyjen toistamiseen ja joskus niiden polttamiseen. Joissain Maceissa on sisäinen optinen asema, mutta voit käyttää myös ulkoista optista asemaa, kuten Apple USB SuperDrivea.

Jos haluat selvittää, osaako Macisi polttaa CD- ja DVD-levyjä ja minkä tyyppisiä se osaa polttaa, käytä Tietoja tästä Macista -toimintoa.

• Valitse Omenavalikko > Tietoja tästä Macista, klikkaa Tallennus ja katso optisen aseman tietoja.