Näytön kalibroiminen

Näytön väreihin vaikuttavat monet tekijät, kuten ympäristön valaistus, näytön sijainti ja katselukulma ja näytön ikä. Voit vastata näihin muutoksiin säätämällä näytön näyttämään värit tarkasti Näytön kalibrointiapurilla.

Voit varmistaa värien tarkkuuden kalibroimalla näytön säännöllisesti.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Näytöt ja klikkaa Väri.

Avaa Väri-osio

2. Klikkaa Kalibroi.

Näytön kalibrointiapuri neuvoo sinulle näytön kalibroinnin ja luo kalibroidun väriprofiilin.

Kun näyttöprofiili on valmis, se asetetaan automaattisesti näytön väriprofiiliksi.

Joissakin näytöissä on muita sisäänrakennettuja näyttötarkkuuksia ja kalibrointiominaisuuksia. Lisätietoja saat laitteen mukana tulleesta dokumentaatiosta.