Toisen iCloud-tilin käyttöönotto

Voit lisätä toisen iCloud-tilin Internet-tilien asetuksiin ja käyttää sitä Mailissa, Yhteystiedoissa, Kalenterissa, Muistutuksissa ja Muistiinpanoissa. Voit käyttää vain ensisijaista iCloud-tiliäsi muihin iCloud-ominaisuuksiin, kuten iCloud Drive, iCloud-kuvakirjasto, iCloud-kuvajako, Safarin iCloud-välilehdet, iCloud-avainnippu, Takaisin omaan Maciin ja Etsi Macini.

Huomaa: Jos lisäät toisen iCloud-tilin, jonka muistiinpanot on päivitetty, ne eivät näy tässä Macissa. Voit kuitenkin katsoa ja muokata tämän tilin muistiinpanoja, jos ne ovat vielä aiemmassa Muistiinpanot-muodossa.

Internet-tilit-asetukset, joissa näkyy kaksi iCloud-tiliä. Toisessa tilissä, joka on valittuna vasemmalla olevassa luettelossa, on käytettävissä vain muutamia ominaisuuksia.

Toisen iCloud-tilin lisääminen

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Internet-tilit.

Avaa Internet-tilit-asetukset

2. Klikkaa lisäyspainiketta ja klikkaa iCloud.

3. Syötä toinen Apple ID (tai klikkaa Luo Apple ID), syötä salasana ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Tilin tietojen muuttaminen

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Internet-tilit.

Avaa Internet-tilit-asetukset

2. Valitse vasemmalla toinen iCloud-tili, katso tämän iCloud-tilin Apple ID klikkaamalla Lisätiedot ja muuta tilin Internet-tilit-asetuksissa näkyvää kuvausta.

Ominaisuuksien laittaminen päälle tai pois päältä

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Internet-tilit.

Avaa Internet-tilit-asetukset

2. Valitse vasemmalla toinen iCloud-tili ja valitse käytettävät ominaisuudet ja poista niiden ominaisuuksien valinta, joita et halua käyttää.

Jos valitset Yhteystiedot-ominaisuuden, kun Yhteystiedot-ohjelma on synkronoitu Google-yhteystietojen kanssa, Google-synkronointi laitetaan pois päältä. Se kannattaa pitää pois päältä, kun käytät iCloudia yhteystietoihin.

iCloud-tallennustilan hallitseminen

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Internet-tilit.

Avaa Internet-tilit-asetukset

2. Valitse vasemmalla toinen iCloud-tili ja klikkaa Hallitse. Katso iCloud-tallennustilan hallitseminen.

Toisen iCloud-tilin poistaminen

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Internet-tilit.

Avaa Internet-tilit-asetukset

2. Valitse vasemmalla toinen iCloud-tili ja klikkaa poistopainiketta .

Jos Mac käyttää iCloud-avainnippua, kun poistat toisen iCloud-tilin, sinulta kysytään, poistetaanko tili muilta iCloud-avainnippua käyttäviltä Maceilta vai laitetaanko tilin ominaisuudet vain pois päältä tällä Macilla.

Jos haluat lisätietoja iCloud-ominaisuuksien käyttämisestä macOS-ohjelmissa, kuten Mail tai Yhteystiedot, avaa ohjelma, valitse Ohje > [ohjelma]-ohje ja etsi sanalla iCloud.

Katso myösMikä on iCloud?