Videoportit

Macissasi on yksi tai useampi videoportti, jota voit käyttää näytön, TV:n tai projektorin yhdistämiseen.

Jos Macissa on USB-C-portti, voit käyttää USB-C-sovitinkaapeleita yhdistämään Macisi näyttöihin ja muihin laitteisiin.

Videoportti

Kuvake

Kuvaus

Mini-DisplayPort
Mini-DisplayPort

Thunderbolt: Liitä Thunderbolt-laite, mini-DisplayPort-näyttö tai DVI-, HDMI- tai VGA-näyttö sovittimella.

Mini-DisplayPort
Mini-DisplayPort-merkki

Mini-DisplayPort: Liitä mini-DisplayPort näyttösovittimella.

HDMI-portti
HDMI-portin merkki

HDMI: Liitä teräväpiirtotelevisioon HDMI-portilla. Tällä portilla voit toistaa sekä tietokoneen äänen että videon teräväpiirtotelevisiosta.

ADC-portti
DVI-portin merkki

DVI: Liitä DVI-näyttö tai muun tyyppinen näyttö näyttösovittimella.

Mini-DVI-portti
Mini-DisplayPort

Mini-DVI: Liitä DVI-, VGA- tai ADC-näyttö tai videolaite näyttösovittimella.

Mikro-DVI-portti
Mini-DisplayPort

Mikro-DVI: Liitä DVI-, VGA- tai ADC-näyttö tai videolaite näyttösovittimella.

Jos Macissa ja näytössä on erilaiset portit, käytä sovitinta. Voit ostaa Applen näyttösovittimen apple.comista tai Apple Retail Storesta.