Jos Bluetooth-kuulokemikrofoni ei toimi

Jos sinulla on vaikeuksia Bluetooth-kuulokemikrofonin käyttämisessä, kokeile seuraavia.

• Varmista, että kuulokemikrofoni on kytketty päälle ja se on kantaman sisällä.

• Varmista, että kuulokemikrofoni on yhdistetty Maciin. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Bluetooth. Tarkista, onko kuulokemikrofonisi laiteluettelossa.

Avaa Bluetooth-asetukset minulle

Jos kuulokemikrofonia ei ole luettelossa, yritä yhdistää uudelleen. Katso kuulokkeiden mukana tulleista ohjeista tiedot siitä, miten kuulokemikrofoni yhdistetään Maciin.

• Varmista, että kuulokemikrofonissa on toimivat paristot.