Bluetooth-kuulokemikrofonin käyttäminen Macin kanssa

Voit kuunnella ja syöttää ääntä Bluetooth-kuulokemikrofonilla. Kun olet yhdistänyt kuulokemikrofonin Maciin ja valinnut sen äänen syöttö- ja toistolaitteeksi, se toimii tietokoneesi mikrofonina ja kaiuttimina.

Yhdistä kuulokemikrofoni sen mukana tulleiden ohjeiden avulla Maciin.

• Kun olet yhdistänyt kuulokemikrofonin Maciin, klikkaa Bluetooth-tilakuvaketta valikkorivillä, valitse haluamasi kuulokemikrofoni ja valitse Yhdistä. Kuulokemikrofonia käytetään automaattisesti tietokoneen äänen sisään- ja ulostulolaitteena.

Jos Bluetooth-tilakuvake ei ole näkyvissä, valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Bluetooth ja valitse ”Näytä Bluetooth valikkorivillä”.

Avaa Bluetooth-asetukset minulle