kaksivaiheinen vahvistus

Kaksivaiheinen vahvistus on valinnainen tapa nostaa iCloudiin kirjautumiseen käyttämääsi Apple ID:n suojaustasoa. Se edellyttää, että varmennat henkilöllisyytesi salasanan syöttämisen lisäksi jollakin laitteistasi tai palautusavaimella. Näin se toimii:

• Syötä normaalisti Apple ID ja salasana.

• Apple lähettää tilapäisen vahvistuskoodin yhdelle laitteellesi.

• Syötä koodi henkilöllisyytesi varmentamiseksi ja kirjaudu sisään.

Voit ottaa kaksivaiheisen vahvistamisen käyttöön, kun kirjaudut sisään Apple ID -sivulle. Kun otat sen käyttöön, voit rekisteröidä yhden tai useamman luotetun laitteen, joka voi vastaanottaa vahvistuskoodeja Etsi iPhoneni -ilmoituksilla tai tekstiviesteillä. Saat myös palautusavaimen, jota voit käyttää, jos sinulla ei ole pääsyä luotettuun laitteeseen.

Huomaa: Kaksivaiheinen varmennus ei ole mahdollinen, jos kaksivaiheinen todentautuminen on saatavilla Apple ID:llesi.

Katso Applen tukiartikkeli Apple ID:n kaksivaiheinen vahvistus.