Sijaintipalvelut

Sijaintipalveluiden avulla ohjelmat kuten Kartat, palvelut kuten Spotlight-ehdotukset ja Safarilla avatut verkkosivustot voivat kerätä ja käyttää tietoja tietokoneesi senhetkisestä sijainnista. Mac määrittelee likimääräinen sijaintisi lähellä olevien Wi-Fi-verkkojen tietojen perusteella. Sijaintipalvelut kerää tietoa tavalla, joka ei paljasta henkilöllisyyttäsi.

Applen keräämien tietojen käsittelyssä noudatetaan Applen tietosuojakäytäntöä, joka löytyy osoitteesta www.apple.com/fi/privacy.