Apple ID

Apple ID:llä voit käyttää iTunes Storea, App Storea, iBooks Storea, iCloudia, FaceTimea ja muita Applen palveluja. Se koostuu sähköpostiosoitteesta (esim. emilyparker@icloud.com) ja salasanasta.

Huomaa: Joillakin alueilla voit käyttää puhelinnumeroasi Apple ID:nä sähköpostiosoitteen sijaan.

Jos haluat lisätietoja Apple ID:stä, katso Apple ID -tukisivu. Voit luoda sellaisen Apple ID -verkkosivustolla.

Kaikki ostosi yhdistetään Apple ID:hesi, eikä niitä voida siirtää toiseen Apple ID:hen. Jos teet ostoksia iPadilla, iPhonella tai toisella Macilla, kirjaudu aina sisään samalla Apple ID:llä, niin näet kaikki ostoksesi tällä Macilla ja voit ladata saatavilla olevia päivityksiä.

Jos haluat lisätietoja, katso Applen tukiartikkeli Macin, iPhonen, iPadin, iPod touchin ja Apple Watchin yhdistäminen jatkuvuustoimintojen avulla.