pinot

Pino on kansion oikotie Dockissa. Sen kautta pääset nopeasti käyttämään tiedostoja tai kansioita. Pino voi sisältää kaikkea sitä, mitä voit sijoittaa kansioon. Kun klikkaat pinoa, se ponnahtaa auki. Voit vetää kohteita pinoihin ja niistä pois aivan kuten tavallisia kansioita käyttäessäsi.

Dockissa on oletusarvoisesti Lataukset-pino, jonka kautta pääset helposti internetistä ladattuihin ja sähköpostiliitteinä ja AirDropin kautta saatuihin kohteisiin. Voit lisätä uusia pinoja vetämällä kansioita Dockin erotinviivan oikealle puolelle.

Jos haluat nähdä pinon mieluummin kansiona, ctrl-klikkaa pinon kuvaketta Dockissa ja valitse Näytä muodossa: Kansio.