vieraskäyttäjät

Macin väliaikaisia käyttäjiä. Käyttäjät ja ryhmät -asetuksissa voit sallia vieraskäyttäjien kirjautua sisään Macille, jolloin sinun ei tarvitse lisätä jokaista vierasta yksittäisenä käyttäjänä. Käyttörajoituksilla voit asettaa rajoituksia, jotta vieraat voivat käyttää vain kohteita, jotka haluat jakaa.

• Vieraat eivät tarvitse salasanaa sisäänkirjautumiseen.

• Vieraat eivät voi muuttaa käyttäjän tai tietokoneen asetuksia.

• Vieraat eivät voi käyttää etäkirjautumista, kun se on laitettu päälle Jako-asetuksissa.

Vieraiden luomat tiedostot tallennetaan väliaikaiseen kansioon, mutta kansio ja sen sisältö poistetaan, kun vieras kirjautuu ulos.

Vieraskäyttö toimii iCloudin Etsi Macini -ominaisuuden kanssa ja auttaa sinua löytämään Macin, jos kadotat sen. Voit paikantaa Macin, jos joku löytää sen, kirjautuu sisään vieraana ja käyttää internetiä Safarilla.

Huomaa: Jos FileVault on päällä, vieraat voivat käyttää vain Safaria eivätkä voi käyttää salattua levyä tai luoda tiedostoja.