syöttövalikko

Valikkorivin syöttövalikolla voit valita eri syöttölähteitä (esimerkiksi ranska tai japani), avata näppäimistö- ja merkki-ikkunan ja käyttää nykyisen syöttölähteen asetuksia ja ohjeita nopeasti. Syöttövalikko tulee näkyviin, kun teet jotakin seuraavista Näppäimistö-asetuksissa:

• Otat käyttöön vähintään kaksi syöttölähdettä.

• Valitse Näytä näppäimistö- ja emoji-ikkunat valikkorivillä -valintaneliö.

• Valitset Näytä syöttövalikko valikkorivillä -valintaneliön.