Hakuehdotukset

Safari-haku sisältää Safari-ehdotuksia mm. internetistä, iTunesista ja App Storesta sekä elokuvien esitysaikoja ja lähellä olevia paikkoja.

Jos olet ottanut Safari-ehdotukset käyttöön Safarissa, hakusi ja valitsemasi Safari-ehdotukset sekä niihin liittyvät käyttötiedot lähetetään Applelle. Jos Macissa on sijaintipalvelut päällä ja teet Safari-haun Safari-ehdotuksilla, Macin senhetkinen sijainti lähetetään Applelle. Jos käytät musiikki- tai videopalveluita, Applelle saatetaan lähettää tietoja, kuten palvelun nimi tai tilauksen tyyppi, jotta sinulle voidaan tarjota parempia musiikki- ja videoehdotuksia. Käyttäjätunnusta, tilinumeroa tai salasanaa ei lähetetä Applelle. Apple käyttää lähetettyjä sijainti-, haku- ja käyttötietoja vain Safari-ehdotusten ja muiden Apple-tuotteiden ja -palvelujen parantamiseen.

Jos et halua lähettää Safari-hakuja ja Safari-ehdotusten käyttötietoja Applelle, voit laittaa Safari-ehdotukset pois päältä Safarissa. Valitse Safari > Asetukset, klikkaa Haku ja poista Safari-ehdotukset-valintaneliön valinta.

Voit laittaa Safari-ehdotusten sijaintipalvelut pois päältä Macin Järjestelmäasetusten Suojaus ja yksityisyys -osiossa klikkaamalla Yksityisyys-välilehteä, valitsemalla Sijaintipalvelut, valitsemalla Järjestelmäpalvelut-kohdan vieressä Lisätietoja ja poistamalla Sijaintipohjaiset ehdotukset -kohdan valinnan. Jos laitat Macin Sijaintipalvelut pois päältä, tarkkaa sijaintiasi ei lähetetä Applelle. Tarkempien hakuehdotusten tarjoamiseksi Apple saattaa käyttää internet-yhteytesi IP-osoitetta, jotta voisi arvioida sijaintisi yhdistämällä osoitteen maantieteelliseen alueeseen.

Käyttämällä näitä ominaisuuksia hyväksyt, että Apple ja sen tytäryhtiöt voivat kerätä, siirtää, ylläpitää, käsitellä ja käyttää kyseisiä tietoja yllä kuvatulla tavalla.

Applen keräämien tietojen käsittelyssä noudatetaan Applen tietosuojakäytäntöä, joka löytyy osoitteesta www.apple.com/fi/privacy. Kaikki Safari-ehdotusten ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla kielillä tai alueilla ja jotkin ominaisuudet saattavat vaihdella alueen mukaan.