NVRAM tai PRAM

Pieni määrä muistia, joka on Macin tyypistä riippuen nimeltään joko NVRAM (non-volatile random-access memory) tai PRAM (parameter random-access memory). NVRAM ja PRAM sisältävät tietyt macOS:n käyttämät asetukset sijainnissa, josta ne voidaan katsoa nopeasti. Asetukset riippuvat Macin tyypistä ja siihen liitetyistä laitteista ja niitä ovat muun muassa käynnistyslevy, näytön resoluutio ja kaiuttimen äänenvoimakkuus.