Pinot

Työpöydän pinot pitävät tiedostot järjestettyinä siististi ryhmiin. Aina kun tallennat tiedoston työpöydälle, se lisätään automaattisesti oikeaan pinoon, mikä auttaa pitämään työpöydän siistinä. Voit ryhmitellä pinoja lajin (kuten kuvat tai PDF:t), päivämäärän (kuten luontipäivämäärä tai viimeisimmän avaamispäivämäärän) tai Finderin tunnisteiden mukaan. Esimerkiksi kaikki työpöydän dokumentit voidaan ryhmitellä yhteen pinoon ja kaikki näyttökuvat toiseen.

Dockissa on oletusarvoisesti Lataukset-pino, josta löydät helposti internetistä ladatut ja sähköpostiliitteinä ja AirDropin kautta saadut kohteet. Kun lisäät kansion Dockiin, voit valita sen näyttämisen pinona.