Apple Pay

Apple Pay on suojattu ja yksityinen tapa suorittaa maksu luotto- ja pankkikorteilta käyttäen Apple-laitetta. Aloita lisäämällä luotto-, pankki- tai prepaid-kortteja iPhoneen, iPadiin, Apple Watchiin tai Maciin.

Etsi Macin Safarissa kassasivun maksuvaihtoehdoista Apple Pay ja tee sitten osto käyttämällä Touch ID:tä. Jos Macissasi tai Magic Keyboardissasi ei ole Touch ID:tä, voit viedä ostotapahtuman loppuun käyttäen iPhonea (iOS 10 tai uudempi), iPadia (iPadOS 13 tai uudempi) tai Apple Watchia (watchOS 3 tai uudempi), johon olet kirjautunut samalla Apple ID:llä kuin Macissa.

Painike, joka näkyy Apple Pay ‑maksuja hyväksyvillä verkkosivustoilla.