Käyttöavun oikotiet

Käyttöavun oikotiet mahdollistavat käyttöapuominaisuuksien laittamisen nopeasti päälle tai pois päältä käyttämällä näppäinoikotietä, valikkoriviä tai Ohjauskeskusta.

Voit avata Käyttöavun oikotiet ‑paneelin painamalla fn-optio-komento-F5. Jos Macissasi tai Magic Keyboardissasi on Touch ID, voit myös painaa Touch ID:tä nopeasti kolme kertaa.

Käyttöavun oikotiet -paneelissa näkyy luettelossa näkemiseen liittyviä ominaisuuksia, kuten värisuodattimet, fysiikkaan ja motoriikkaan liittyviä ominaisuuksia, kuten näppäimistön laajennettu käyttö, sekä kuulemiseen liittyviä ominaisuuksia, kuten Live-tekstitys.

Valitse ominaisuudet, jotka haluat laittaa päälle tai pois päältä, ja klikkaa sitten Valmis.

Pääset käyttämään oikoteitä myös valikkoriviltä tai Ohjauskeskuksesta klikkaamalla Käyttöavun oikotiet ‑kuvaketta . Jos kuvake ei ole näkyvissä, valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sivupalkissa Ohjauskeskus . (Sinun on ehkä selattava alaspäin.)

Jos haluat vaihtaa oikotieluettelossa näytettäviä ominaisuuksia, valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa sivupalkissa Käyttöapu  ja klikkaa oikealla Oikotie. (Sinun on ehkä selattava alaspäin.)