Control Strip

Joissakin Maceissa olevan Touch Barin ominaisuus. Touch Barin oikeassa reunassa olevalla Control Stripillä voit muuttaa yleisiä asetuksia, kuten kirkkautta  ja äänenvoimakkuutta , sekä käyttää Siriä. Voit laajentaa Control Stripin, jolloin saat käyttöösi lisää asetuksia.

Pienennetty Control Strip Touch Barin oikeassa reunassa.
  • Control Stripin laajentaminen: Napauta Touch Barissa laajennuspainike.

• Control Stripin käyttäminen: Napauta Control Stripin painikkeita. Voit säätää joitakin asetuksia pitämällä painiketta painettuna. Kirkkautta ja äänenvoimakkuutta varten voit myös pyyhkäistä vasemmalle tai oikealle nopeasti painikkeiden päällä.

• Control Stripin pienentäminen: Napauta sulkemispainike.