Control Strip

Joissakin Maceissa olevan Touch Barin ominaisuus. Touch Barin oikeassa reunassa olevalla Control Stripillä voit muuttaa yleisiä asetuksia, kuten kirkkautta ja äänenvoimakkuutta, sekä kysyä Siriltä. Voit laajentaa sitä, jotta voit käyttää lisäasetuksia ja -ominaisuuksia.

Näppäimistön yläreunassa oleva Touch Bar, jossa on vasemmalla ohjelman tai tehtävän mukaan vaihtelevia painikkeita ja oikealla pienennetty Control Strip.

Control Stripin laajentaminen: Napauta Touch Barissa laajennuspainike.

Pienennetyssä Control Stripissä on painikkeet, joilla voidaan (vasemmalta oikealle) laajentaa Control Strip, lisätä tai vähentää näytön kirkkautta ja äänenvoimakkuutta, mykistää tai poistaa mykistys sekä kysyä Siriltä.

Control Stripin käyttäminen: Napauttamalla painikkeita laajennetussa Control Stripissä voit käyttää lisäasetuksia ja -macOS-ominaisuuksia, kuten Mission Controlia tai Launchpadia, tai hallita videon ja musiikin toistoa. Voit muuttaa joitakin asetuksia pitämällä painiketta painettuna. Kirkkautta ja äänenvoimakkuutta varten voit myös pyyhkäistä vasemmalle tai oikealle nopeasti painikkeiden päällä.

Laajennetun Control Stripin painikkeet ovat (vasemmalta oikealle) näytön kirkkaus, Mission Control, Launchpad, näppäimistön kirkkaus, videon tai musiikin toisto ja äänenvoimakkuus.

Control Stripin pienentäminen: Napauta sulkemispainike.