iCloud-muistiinpanot

Voit tallentaa muistiinpanoja iCloudiin ja katsella ja muokata niitä kaikilla laitteilla sekä iCloud.comissa. iCloudiin tallennetut muistiinpanot näkyvät Muistiinpanot-ohjelman sivupalkissa iCloud-kohdassa. Jos sivupalkissa ei näy iCloud-kohtaa, kirjaudu sisään iCloudiin ja laita Muistiinpanot-ominaisuus päälle iCloud-asetuksissa.

• Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa iCloud ja valitse Muistiinpanot-valintaneliö.

Jos Muistiinpanot-ohjelman sivupalkissa iCloud-tilisi vieressä näkyy Päivitä-painike, et ole vielä päivittänyt muistiinpanojasi. Ennen kuin päivität, et voit käyttää kappaletyylejä, tarkistuslistoja, liiteselainta, Äskettäin poistetut -kansiota (väliaikainen tallennus poistetuille kohteille), lukittuja muistiinpanoja tai henkilöiden lisäämistä muistiinpanoihin.

Jos päivität muistiinpanosi, voit katsella ja muokata niitä laitteilla, joissa on OS X 10.11 tai uudempi tai iOS 9 tai uudempi ja jotka ovat kirjautuneena samalle iCloud-tilille. Päivitettyjä muistiinpanoja ei voida käyttää laitteilla, joissa on vanhempi OS X- tai iOS-versio. Vastaavasti näillä laitteilla tehtyjä tai muokattuja muistiinpanoja ei voida katsella laitteilla, joissa muistiinpanot on päivitetty.

Päivityksen jälkeen suurin osa muistiinpanojen muotoiluista pysyy samana. HTML-muotoiluja sisältävät muistiinpanot (jotka on tehty kopioimalla ja liittämällä verkkosivustolta) voivat kuitenkin näyttää hyvin erilaisilta.