Applen siru

Applen Apple-laitteistossa käytettäväksi suunnittelema järjestelmäpiiri (SoC), jossa useita tietokoneen komponentteja on integroitu yhdelle piirille.

Näet, onko Macissasi Applen siru, valitsemalla Omenavalikko  > Tietoja tästä Macista. Jos luettelossa näkyy piiri – esimerkiksi Apple M1 – se tarkoittaa, että Macissa on Applen siru.

Katso Applen tukiartikkeli Applen sirulla varustetut Mac-tietokoneet.