kotikansio

Kotikansiosi nimi on käyttäjätunnuksesi – sen nimi ei ole Koti. Kotikansiossasi on kansiot työpöydän tiedostoille, latauksille, kuville, dokumenteille, elokuville, musiikille ja mahdollisille julkisille tiedostoille.

Kotikansion kuvake.

Jos Macissa on määritetty useita käyttäjiä, jokaiselle käyttäjälle on oma kotikansio. Kun olet kirjautunut sisään, oma kotikansiosi näkyy kuvakkeena, jossa on talo, ja muiden käyttäjien kotikansiot näyttävät tavallisilta kansioilta. Kun kirjaudut ulos ja toinen käyttäjä kirjautuu sisään omalle tililleen, kyseisen käyttäjän kotikansio näyttää kansiolta, jossa on talo.

Huomaa: Jos käytät iCloudin työpöytä- ja dokumenttikansioita, työpöytätiedostojen ja dokumenttien kansiot ovat Finder-sivupalkin iCloud-osiossa eikä kotikansiossa.

Jos haluat katsella kotikansiota, varmista, että olet Finderissa, klikkaamalla työpöytää ja valitse Siirry > Koti.