Bonjour

Bonjour on Applen kehittämä verkkotekniikka, joka helpottaa laitteiden ja palveluiden käyttöönottoa ja käyttöä verkossa. Koska Bonjour-yhteensopivat laitteet ja palvelut ilmoittavat saatavuudestaan verkossa, sinun (tai apin tai palvelun) on helppo löytää haluamasi laitteet ja palvelut. Jos esimerkiksi laitat tiedostonjaon päälle, samassa lähiverkossa olevat macOS-käyttäjät näkevät Macisi, kun he selaavat verkkoa.