Ohjauskeskus

Ohjauskeskuksesta voi käyttää nopeasti hyödyllisiä säätimiä, kuten Wi-Fin, AirDropin, äänenvoimakkuuden, näyttöjen ja Keskity-tilojen säätimiä. Ne ovat saatavilla yhdestä paikasta valikkorivillä, joten asetuksia on helppo säätää tarvittaessa. Ohjauskeskuksen kuvakkeen vieressä myös näkyy oranssi pallo, kun apit käyttävät Macin mikrofonia, ja siinä näkyy, mitkä apit käyttävät sitä.

Avaa Ohjauskeskus Macissa klikkaamalla valikkorivillä Ohjauskeskus . Jos haluat muokata Ohjauskeskusta, valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sivupalkissa Ohjauskeskus . (Sinun on ehkä selattava alaspäin.)