Finder

Finder on Macisi kotipesä ja sitä esittää sininen kuvake, jossa on hymyilevät kasvot. Voit järjestellä ja käyttää lähes kaikkea Macilla olevaa, mukaan lukien dokumentteja, kuvia, elokuvia ja muita tiedostoja.

Voit avata Finder-ikkunan klikkaamalla Dockissa olevaa Finder-kuvaketta. Klikkaamalla työpöytää voit siirtyä Finderiin avaamatta ikkunaa.

Sininen nuoli osoittaa Finder-kuvaketta Dockin vasemmassa reunassa.