esittäjän näyttö

Esittäjän näyttö sisältää säätimiä, joiden avulla pystyt navigoimaan esityksessä ja pitämään esityksesi, kun toistat diaesityksen ikkunassa tai koko näytön tilassa erillisellä näytöllä. Voit esimerkiksi katsella ja muokata esittäjän muistiinpanojasi, esikatsella seuraavan dian ja mitata esityksen keston.

Jos haluat avata esittäjän näytön, tee jokin seuraavista:

• Esittäjän näytön näyttäminen ikkunassa: Valitse Toista > Ikkunassa (näytön yläreunassa olevasta Toista-valikosta) ja klikkaa sitten työkalupalkissa Toista-painiketta. Yhdessä ikkunassa näkyy esittäjän näyttö ja diaesitys toistetaan toisessa ikkunassa.

Yhdessä ikkunassa näkyy Keynote-esitys ja toisessa ikkunassa näkyvät esittäjän näyttö, diojen rakennenäkymä, esittäjän muistiinpanot ja diojen esikatselu.

Jos esittäjän näyttöä ei näy, siirrä osoitin diaesitysikkunan yläosan päälle ja klikkaa Näytä esittäjän näyttö-painiketta tai valitse Toista > Näytä esittäjän näyttö ikkunassa.

• Esittäjän näytön näyttäminen, kun Maciin on yhdistetty yksi tai useampi näyttö: Valitse Toista > Koko näytöllä ja klikkaa sitten työkalupalkissa Toista-painiketta. Esittäjän näyttö näkyy oletuksena Macissasi ja diaesitys toistetaan yhdistetyllä näytöllä.

Keynoten esittäjän näyttö, jolla ovat näkyvissä painikkeet, joilla rakennenäkymän voi avata ja sulkea, sekä näyttövalinnat näytön yläreunassa. Nykyinen dia ja seuraava dia näkyvät näytön keskellä ja Esittäjän muistiinpanot ‑kenttä alareunassa.

Jos esittäjän näyttöä ei näy, tarkista, että peilaus on pois päältä Järjestelmäasetuksissa.

• Esittäjän näytön näyttäminen harjoitustilassa: Valitse Toista > Harjoittele diaesitystä.